Haluatko yhteistyöhön kanssamme?

Kauneus- ja terveysalan ammattilaisille

Haemme aktiivisia oman alansa ykkösiä yhteistyökumppaneiksemme!

POP UP -hammashoito tarjoaa hampaiden valkaisupalveluita yhteistyössä kampaamo-, kosmetologi- ja kuntosaliyrittäjien kanssa.

Jos olet motivoitunut kauneus- tai terveysalan yrittäjä ja kiinnostunut vahvistamaan liiketoimintaasi, laajentamaan asiakaskuntaasi ja tarjoamaan kattavampaa palvelukokonaisuutta asiakkaillesi, olet etsimämme henkilö.

Ota yhteyttä:

Kati Turunen

mob. +358 44 535 2481

katihturunen@gmail.com

Lisätietoja

Yhteistyö kanssamme

  • tuo lisäarvoa yrityksellenne.
  • mahdollistaa palvelutarjonnan laajentamisen myös hampaiden valkaisupalveluihin.
  •  antaa asiakkaillesi mahdollisuuden hankkia kauttanne täysin sama tehokas ja turvallinen hampaiden kotivalkaisumenetelmä kuin hammasklinikoillakin laillistetun suun terveydenhoidon ammattihenkilön tekemänä.
  • lisää yrityksenne liikevaihtoa.

Suun terveydenhoidon ammattilaisille

POP UP -hammashoito tarjoaa suun terveydenhoidon ammattilaisille mahdollisuuden tilata laadukkaat henkilökohtaiset lusikat edullisemmin kuin hammaslaboratoriosta. Suun terveydenhoidon ammattilaisina tiedämme mitä täydellisesti istuvalta henkilökohtaiselta hammaslusikalta vaaditaan. Tämän vuoksi valmistamme tuotteen itse, huolellisesti ammattitaidolla.

Toimitamme tuotteen mukana säilytyskotelon, sekä halutessasi myös kotivalkaisuaineet ja -ohjeet esteettisessä paketissa. Viimeistellyn hampaiden kotivalkaisupaketin voi ylpeydellä antaa potilaalle eteenpäin.

Ota yhteyttä niin saatte tarjouksen tuotteestamme!

Lisätietoja

POP UP -hammashoito valmistaa laadukkaita hampaiden kotivalkaisuun ja fluorihoitoon käytettäviä henkilökohtaisia lusikoita. Valmistamme tuotteen valikoiduilla materiaaleilla, jotta saamme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Koska tekniset työmme keskittyvät vain henkilökohtaisten lusikoiden tekoon, voimme tarjota tuotteen vastaanotollenne muita valmistajia edullisemmin.

Haemme ja toimitamme tuotteen suoraan vastaanotollenne!