There is nothing to show here!
Slider with alias kosmeettisethoidot not found.

Hampaiden valkaisu antaa syyn hymyyn

– osa nykyaikaista kauneudenhoitoa.

Tuotamme laadukkaita hampaiden valkaisupalveluita suun terveydenhuollon laillistetun ammattihenkilön tekemänä. 

Toimimme yhteistyössä eri kosmetologien, kampaamojen ja kuntokeskusten kanssa. Suuhygienistimme vastaanotto palvelee teitä myös hammaslääkäriasema Hammaskaari Erkamon tiloissa, Rautatienkadulla Lahdessa.

Varaa aikasi  klikkaamalla itsesi yhteistyökumppaneidemme sivuille sivuston alareunasta tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella niin etsimme sinua lähellä olevan toimipisteen!

Lue lisää hampaiden valkaisusta

Hampaiden valkaisu on esteettisen hammashoidon toimenpide, jonka tarkoituksena on saavuttaa luonnollisen kaunis ja vaalea sävy hampaisiin. Hampaiden valkaisulla voidaan vaalentaa iän tai ravintotottumusten mukana tuomaa hampaiden tummentumaa ja värjäymää vain alan ammattilaisille kehitetyillä valkaisuaineilla.

Huomioithan, että hampaiden valkaisu tehdään aina terveeseen ja puhtaaseen suuhun. Ennen hampaiden valkaisua suuhygienistimme tarkastavat hampaasi, ohjeistavat mahdollisista esteistä toimenpiteelle ja valitsevat kanssasi sopivimman valkaisumenetelmän.

PROFESSIONAL

-kotivalkaisu

250€

Paras keino hampaiden kotivalkaisuun on suun terveydenhoidon ammattilaisen tekemät henkilökohtaiset kotivalkaisulusikat.

Laadukkaat kotivalkaisulusikat eivät ole kertakäyttöiset, vaan saat käyttöösi edullisen valkaisumenetelmän myös tulevaisuuden ylläpitohoitoihin vuosiksi eteenpäin.

Lue lisää

Hampaiden kotivalkaisussa käytetään vetyperoksidi- tai karbamidiperoksidivalmisteita, joiden pitoisuus on 6-16 %.

Kotivalkaisupaketin aloitus voidaan suorittaa suuhygienistin vastaanotolla tai yhteistyökumppaneidemme toimipisteessä.

Kotivalkaisupaketti sisältää:

  • Suuhygienistin tekemän suun terveydentilan kartoituksen.
  • Laadukkaat ja kestävät henkilökohtaiset kotivalkaisulusikat.
  • Turvalliset ja tehokkaat ammattilaisille kehitetyt kotivalkaisuaineet.
  • Kattavat ohjeet valkaisun aloittamiseen sekä kauniin hymyn ylläpitoon.

Opalescence GO

-kotivalkaisu

5  kpl 80 €
10 kpl 140 €

Erinomainen vaihtoehto vastaanottovalkaisun jälkeiseen ylläpitovalkaisuun sekä kotona tehtävään kertaluontoiseen hampaiden valkaisukuuriin. Tuotetta myydään viiden tai kymmenen kertakäyttöisen valkaisulusikan seteissä. Makuvaihtoehtoina raikas minttu tai lempeä meloni.

Lue lisää

Opalescence Go 6%, sopii tehokkaaseen kertaluontoiseen kotivalkaisuun. Paketissa tulee mukana valmiit valkaisulusikat ylä- ja alaleuan hampaisiin.

Lusikoissa on käytetty Opalescence PF -valkaisugeeliä. Tuotteessa oleva kaliumnitraatti ja fluori vähentää herkkyyttä hampaissa. Hampaiden kertakäyttöisissä kotivalkaisulusikoissa käytetään vetyperoksidivalmistetta, jonka pitoisuus on 6 %.

Kotivalkaisupaketin aloitus voidaan suorittaa suuhygienistin vastaanotolla tai yhteistyökumppaneidemme toimipisteessä.

Kertakäyttöinen valkaisupaketti sisältää:

  • Suuhygienistin tekemän suun terveydentilan kartoituksen.
  • Kertakäyttöiset kotivalkaisulusikat.
  • Kattavat ohjeet valkaisun aloittamiseen sekä kauniin hymyn ylläpitoon.

LASER
-vastaanottovalkaisu
   330€

Hampaiden laservalkaisu on suuhygienistin vastaanotolla tehtävä hampaiden valkaisu, jossa vaalenemistulos on nähtävissä heti.

Ammattilaisen tekemä hampaiden laservalkaisu on turvallinen eikä vahingoita hammasta. Hampaiden laservalkaisun saa suorittaa vain suuhygienisti tai hammaslääkäri.

Lue lisää

DMC- laservalkaisu

Ennen hampaiden laservalkaisua hampaille tehdään perusteellinen tarkastus, hammaskivenpoisto ja mahdollinen paikkaushoito.

Toimenpiteen alussa ienkudokset suojataan huolellisesti valokovetteisella suoja-aineella. Suojauksen jälkeen hampaiden pintaan levitetään 35 prosenttista vetyperoksidipohjaista valkaisuainetta,  jonka vaikutusta tehostetaan edistyksellisellä kaksitehoisella laservalolla.

Laservalkaisu sopii myös herkkähampaisille, sillä hampaiden vaaleneminen tapahtuu turvallisesti ja hammasystävällisesti ilman hampaan ytimen lämpenemistä tai hampaan kuivumista. Hampaiden valkaisu voi aiheuttaa väliaikaista vihlontaa toimenpiteen aikana ja sen jälkeen.

Hampaat käsitellään käsitellään laservalolla yhden hoitokerran aikana kolmesti ja toimenpide kestää noin kaksi tuntia.

Huom, hintaan ei kuulu puhdistus, tai mahdollinen paikkaushoito.